Zene mellé fürdőbomba?

Nagyon szeretek este fürdéskor zenét hallgatni. Nekem ez a tökéletes relaxáció egy fárasztó nap után. Befekszem, megengedem a jó forró vizet, és utána csak úgy áztatom magam. Vannak, akik nem tudnának ilyen meleg vízben fürdeni, nekem azonban ez maga a kikapcsolódás. Ilyenkor választok hangulathoz illő zenét is. Általában valami zongorajátékot, esetleg jazzt rakok be. Így pihenek én már évek óta.

Nemrégiben azonban már hiányolni kezdtem valamiféle felfrissítését ennek a rutinnak. Nem akartam nagy változtatást, hiszen a bevált dolgokon nem kell változtatni, csak valami apró pluszt belevinni néha. Sokat gondolkodtam, hogy mit vásároljak. Illóolajat, fürdőbombát, valami finom szappant? Törtem a fejem, de nem igazán találtam meg a tökéletest. Kerestem a közelemben boltokat, amik árultak hasonló termékeket, de ilyeneket sem igazán találtam.

Végül arra jutottam, hogy magamnak készítek egy fürdőbombát, és azt olyanra csinálhatom, amilyenre csak akarom. Viszont honnan szerezzek hozzá alapanyagot? Hiszen ilyen bolt talán még kevesebb van, mint, ami kész termékeket árul.

Véletlenül találtam egy hirdetést, a Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu webshopról. Ez a honlap árult mindent is, amiről csak álmodtam eddig! Volt itt illóolajoktól kezdve, fürdőbomba alapanyagokon át minden. Nagy szerencsémre meglepően kedvező áron árulták a termékeiket, így elég hamar eldöntöttem, hogy tőlük fogok megrendelni mindent. Pedig korábban volt egy félelmem a webshopról rendeléstől. Hiszen ahhoz van hozzászokva az ember, hogy ilyesmit élőben vásárol, mégis mikor megláttam a Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu weboldalát, azonnal bizalmat éreztem. Hiszen olyan letisztult, és könnyen használható volt. Nagyon megbízhatónak tűnt ez a pipereporta.hu

Nagyon egyszerűen tudtam átböngészni a termékeik hosszas listáját. Teljesen el voltam alélva, hogy mennyi mindent árulnak! Szerencsére az összes termékük jó áron, és jó minőségű is volt. Igazi szerencse, hogy rátaláltam. Egyszerre több terméket rendeltem meg szándékosan, mivel így spórolni tudtam a házhoz szállítással, bár az alapból nem volt túl drága. Nagyon örülök, végül azt hiszem a fürdőbombát fogom először összeeszkábálni, aztán kipróbálni, hiszen olyan relaxáló lehet, hogyha pezseg alattad az az illatos fürdőbomba. Utána persze kipróbálom a többi terméket is majd, amiket rendeltem. Különösen kíváncsi leszek majd az illóolajakra, amiket rendeltem, hiszen ezek is igazán jó minőségűnek tűnnek, és tökéletesen ki tudnák egészíteni a kis fürdős rutinomat.