A zene hallgatás inspirálta céges probléma megoldását

keresobenelso hu

A zene hallgatás a mindennapi életem fontos része, hiszen munka közben, edzés alatt, sőt, amikor főzök akkor is megy valami kellemes muzsika. Segít az összpontosításban és elszórakoztat, hogy a kedvenc számaimat hallgathatom. Sok esetben még inspirálóan is hat rám. Néhány hete például zene hallgatás közben jutott eszembe, hogy talán azért működik döcögősen mert nem fordítok elég figyelmet a marketing tevékenységemre. Ezért arra jutottam, hogy keresek egy céget, akik online marketinggel foglalkoznak.

Végül rátaláltam a keresobenelso hu weboldalára. Már a neve is szimpatikus volt, ezért megnyitottam az oldalt. Egy nagyon szép dizájnnal készített honlap tárult a szemem elé. Ilyen mutatós oldallal talán még nem is találkoztam. A tartalom is nagyon érdekesnek ígérkezett, ezért el is olvastam őket, hogy megismerkedjek a keresobenelso hu szolgáltatásaival.

Oldjuk meg a problémát online marketinggel!

Miután közelebbről is megismerkedtem a keresobenelso hu profiljával, úgy döntöttem, hogy megér egy próbát. A weboldalon található űrlap kitöltése után a referenciákat is elolvastam, amik szintén pozitív képet festettek a keresobenelso hu-ról. Amire tényleg szükségem volt az a weboldal fejlesztés. A meglévő weboldalam egész jónak mondható, de azért látszik rajta, hogy van még hova fejlődni. Az aktuális domain sem feltétlenül a legszerencsésebb, ahhoz is jól jönne a tanács. És valószínűleg még sok más dolog van, amin érdemes lenne változtatni, de remélem, hogy a keresobenelso hu csapata majd segít.

A keresobenelso hu már egy nap múlva elküldte nekem az előzetes árajánlatot, amit mivel korrektnek találtam, ezért el is fogadtam. A következő lépés egy telefonos interjú volt, ahol meséltem a cégemről, illetve arról, hogy mi a célom az online marketinggel. Ezután elmondták, hogy mit javasolnak a közös munka első szakaszára. Voltak alapvető dolgok, mint például a kulcsszó kutatás, konkurencia elemzés, amikkel még pontosabb képet lehet kapni arról, hogy mire lesz szüksége a cégemnek ahhoz, hogy sikeresebb legyen.

A növekvő népszerűség zene füleimnek

A közös munka első szakasza végül a következőképpen alakult: mivel a weboldalam már eléggé elavulttá vált, ezért egy teljesen újat javasoltak, ezenkívül pedig még linképítést és tartalom marketinget. Ahhoz képest, hogy egy ilyen szerződésben mennyi minden benne volt, nagyon barátságosak voltak a költségek. Igazából nagyon megbízhatónak tűntek, ezért rábíztam magam a keresobenelso hu csapatára.

Nem vártam azonnal eredményt, mivel felvilágosítottak róla, hogy ez egy hosszabb folyamat lesz, kell némi idő mire a fejlődés láthatóvá válik. Nagyon izgatott voltam, hogy egy ilyen kivételes vállalkozással dolgozhatok együtt, és kíváncsian vártam a fejleményeket.