Ha sos vízszerelő kell a fővárosban: vizszereles.net

Tudjátok, már meséltem sokszor, hogy mennyire átjárja életem minden egyes apró zugát a zene. Talán ez az, amiért mindig van okom mosolyogni és amiért sosem fogy ki belőlem a pozitív energia. Egyszerűen csak felülök egy szép dallamra és hagyom, hogy magával vigyen akkor is, amikor épp egy kicsit alacsonyabb hullámon rezgek. Ez pont arra van kitalálva, hogy mindig elröpítsen és ne hagyjon lenn a mélyben, még akkor sem, amikor valami nagy gáz van. Például ha mire hazaérsz az otthonodba azzal szembesülsz, hogy a konyha vízben áll, mert megadta magát a csap, de nem vagy kellően ezermester ahhoz, hogy magadtól megoldd – viszont valakinek muszáj. Van olyan, hogy sos vízszerelő a fővárosban? Igen, van!

A legnagyobb szerencsémre ez nemhogy létező fogalom, de egészen pontosan egy jól bejáratott szolgáltatás, legalábbis a vizszereles.net csapatánál. Ők ugyanis azt vállalják, hogyha hív a szükség és nincs idő a tétovázásra, akkor a helyszíntől függően akár már egy órán belül is kiérhetnek, hogy megoldják a problémát. Ez szerintem szuper dolog, hiszen sok társasházban nem is lehet megoldani, hogy egy-egy lakásban legyen elzárva a víz, hanem erre csak központilag van lehetőség. Éppen ezért nem mindegy, hogy 1-2 órára kell mindenkitől megvonni a vizet, vagy inkáb 6-7 órára.

Az sos vízszerelőnek köszönhetően nálam a néhány órás verzió volt életben, hiszen ahogy hívtam őket már tudtak is jönni. Szerencsémre szóljon, hogy épp tőlem nem messze végeztek egy másik helyen, így már egy órácska alatt át is értek. A vizszereles.net oldalról addig jól kiokítottam magamat, hogy mi lehetett az a dolog, ami ezt az egészet okozhatta és vajon mik fognak történni most az otthonomban. Amire pedig nem kaptam választ a weboldalon írásaiból, arra kaptam választ személyesen a szakembertől.

A hívásomra hivatkozva minden volt nála, ami kellett a probléma megoldásához és az ázás elhárításához. Ez azért is volt nagyon jó, mert mert mire odaérhetett volna, hogy a speciális eszközökre van szüksége és alapanyagra, addigra minden bezárt volna. Így viszont minden ott volt kéznél és semmiért sem kellett feleslegesen szaladgálni még a városban.

Ha sos vízszerelő kell, akkor én csak őket tudom ajánlani. Számomra nagyon profi volt, ahogy tényleg azonnal tudott jönni a szakember mindenre felkészülten, pedig tényleg csak egy telefonhívás állt rendelkezésére ahhoz, hogy felmérje a terepet. Remélem, hogy többet ilyen sos megoldásra nem lesz szükség, de ha egyébként úgy döntenék, hogy bármit is cserélek otthon, ami fürdőszobai vagy konyhai vízszereléssel kapcsolatos, akkor biztos, hogy első körben őket fogom megkeresni, hátha lesz olyan szerencsém, hogy ráérnek és belátható időn belül vállalják a munkát.