Gitár, lányok, táskák

A haverjaimmal szeretünk gitározni. Nem állítom, hogy tudunk, de a zene – meg talán minden művészet – olyan műfaj, hogy nem kell jónak lenned benne, csak az a fontos, hogy élvezd. Szóval hétvégenként összejövünk a Margitszigeten vagy egyéb chilles helyeken, és pengetünk.

Az én tudásom kimerül 5 akkordban, de ez elég arra, hogy a legtöbb népszerű popszámot el tudjam játszani. A másik tagja a gitáros bandának már egész magas szinten műveli a hangszert, tök jó szólókat játszik, ezért mindnyájan istenként tekintünk rá. A harmadik srác számokat is ír, de az ő képességei sem különbek az enyémtől, annyi előnye van hozzám képest, hogy korábban már szerzett tapasztalatot zenében, szaxofonon játszott. 

Lényeg a lényeg, a zene és különösképpen a gitár jó eszköz lehet a női szívek meghódítására. Többször is próbálkoztunk már odamenni random lányokhoz, és elbűvölni őket a gitárainkkal, de még soha nem sikerült komolyabb eredményt felmutatni. Kivéve egy alkalmat. Ekkor egy egészen nyitott lánytársasághoz keveredtünk, és nagyon jót szórakoztak a gitáros bénázásainkon. Látva, hogy a pengetéssel nem jutunk előrébb, elkezdtünk beszélgetni velük. Valahogy a női táskákra keveredett a szó, ami kapóra jött nekem, mert pont anya szülinapjára készültem. 

Azt mondták, hogy a Hátitáskák – Anna táska webáruház oldalon minden olyan tatyót megtalálok, ami egy anyai mosoly kicsalásához szükséges. Az Annataska egy olyan webshop, ahol a vásárlók különböző márkájú hátizsákokat, kézitáskákat és egyéb, magas minőségű kiegészítőket vehetnek. A megtévesztő név ellenére nem csak nők számára vannak termékek az oldalon, hanem férfiaknak is találhatunk kiváló táskákat. 

Nézzük meg hogy néz ki a weboldal egészen pontosan. A hátitáskák oldalra úgy juthatunk el, ha a bal oldali menüben rányomunk a “táskák típus szerint” menüpontra. Itt a teljesség igénye nélkül válogathatunk kézitáskák, testtáskák, válltáskák, színházi táskák, neszeszerek és persze hátitáskák között. Ha nézelődős kedvünkben vagyunk, végigpörgethetjük az egyes termékoldalakat. Ha gyorsan meg akarjuk találni álmaink táskáját, a szűrők lesznek segítségünkre, melyeket szintén a bal oldalon találunk. 

Ezek használata nagyon egyszerű. Fejben megtervezzük, mire van szükségünk, és szépen bepipálgatjuk. Először azt kell kiválasztani, hogy fiúnak vagy lánynak szeretnénk-e a holmit. Ezután a színt kell megjelölni. Itt óriási a választék, rózsaszín, virágos, piros és kék, csak hogy a kedvenceim megemlítsem. Természetesen többet is bejelölhetünk, ha még hezitálunk több szín között. Végül a méret választás jön. Nem kell attól tartanunk, hogy nem találjuk meg a nekünk való darabot. Vannak kicsi, S méretezésű táskák, ezekbe az apróságok férnek el. Akkor érdemes választani, ha csak alap női dolgokra van szükségünk. Az L és M tatyókba már egész kényelmesen be tudunk pakolni, ezekbe a smink holmik mellett belefér néhány ruhadarab is, meg a vizespalack, kiskutya és persze a fésű. L és M méretben férfi táskákat is találunk az oldalon. Menő, fekete színű darabok igazi fenegyerekeknek. Végül az XL kategória jön, amely női kivitelben a teljes galaxis befogadására képes. Szerintem nem kell részleteznem a dolgot, aki turkált már extra nagy női táskában, az tudja miről beszélek. 

Érdemes ejteni pár szót az árakról is. A jó minőségű táska nem olcsó dolog. Éppen ezért királyság, hogy a Hátitáskák – Anna táska webáruház oldalon sok akcióval találkozhatnak a vásárlók. A leárazások értéke 10% és 25% között mozog. Így az olasz női hátitáska például 17.990 Ft helyett 14.212 Ft-ba kerül. Semmi nem jobb annál, mint mikor beleszeretsz egy táskába, és látod, hogy az eredeti árhoz képest jelentősen olcsóbban hozzájuthatsz.

Fizetni bármelyik bankkártya típussal tudunk. Szállítást pedig kérhetünk házhoz vagy csomagpontra is. A házhozszállítást az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb futárszolgálattal intézik, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a kinézett táska elkallódik. Ennél az opciónál a szállítási költség 1000 Ft. A másik opció az én kedvenc szállítási módom, a csomagpontos átvétel. Ez tök király, mert oda kérhetjük a csomagot, ahol kényelmesen át tudjuk venni, és nem kell otthon tartózkodnunk, mikor megérkezik, akkor mehetünk érte, amikor kényelmes. 

Ez tehát az Annatáska webáruház, egy elegáns, jó árakkal operáló, minőségi termékeket forgalmazó online üzlet. Ha szereted a táskákat, pénztárcákat és egyéb kiegészítőket, akkor mindenképp látogass el az oldalra! Biztosan találni fogsz olyat a bő kínálatban, ami a te ízlésednek megfelelő.