A közös kocsikázás, majd a közös kocsi takarítás

Mi nagyon szeretünk zenét hallgatni a kocsiban. Minden nyaralásra külön playlistet rakok össze. Van, hogy évtizedek szerint, vagy zenei irányzatok, stílusok alapján, és persze best of válogatások tömkelegével. Mindenki odavan azért az érzésért, mikor a nyári melegben, lehúzott ablakkal hasítunk a fesztiválra vagy a nyaralásra. Közben iszonyat csapatós, táncolós bolond zenék mennek a háttérben. Ilyenkor mindenki énekel, ültében táncol, és sztorizgat a legjobb koncertről, amin valaha volt. Vagy arról, hogy hol hallotta először ezt a számot és a többi.

A kocsikázást nálunk szerencsére a kutya is imádja, így nyáron ő is velünk jön. Tehát ilyenkor úgy festünk, hogy heten bepakolódunk a  kisbuszba. Meg ugye a sátrak, a kaja, a sörök és minden holmink. Ilyenkor nagyjából úgy festünk, mintha egy vándorcirkusz lennénk. Emellé még a zene és a jókedv tényleg megalapozza a hangulatát az egésznek. Tavaly nyáron is így mentünk le hat barátunkkal és a kutyánkkal a Balatonra. Habár néhány gikszerre nem számítottunk előre, de nem ért minket váratlanul. A https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html oldalról elég sok hasznos cuccot beszereztünk a kocsiba, még indulás előtt. És ezt nagyon jól tettük, mert mindre szükségünk lett később.

Ez a remek webshop azt tartja szem előtt, hogy az ő vásárlóik mindig elégedettek legyenek. Az olajwebshop.hu magyar tulajdonban lévő cég, akik Budapesten több helyen is fellelhetőek. A cég kenőanyagokkal és olajokkal foglalkozik de emellett sok autós kiegészítő is van náluk. Pollen- és üzemanyagszűrők, gyújtógyertyák és a többi. Országosan küldenek ki csomagot gyorsan és olcsón. Repsol kenőanyagokat lehet kapni náluk és más világmárkás termékeket, amelyekre nagy garanciát vállalnak.

Hogyan pucolj ki egy kisbuszt, ha minden beleömlött, amit el tudsz képzelni?

Kiváló kérdés, és mi is ezzel szembesültünk, miután a nyaralóhoz vezető földúton berobbant egy láda sör a hátsó ülésekre. Ha ez pedig nem lett volna elegendő, akkor az egyik barátunk jó ötletnek gondolta, ha halkonzervet eszik, majd csak félpercre leteszi a padlóra. Nos, ekkor jött egy bukkanó, az egész konzerv szétkenődött a padlón. Ezek után remek szagok terjengtek a kocsiban, de szerencsére előrelátóak voltunk és rendeltünk tisztítószereket a https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html webshopjából.

A Sonax német márka nagyjából egyenlő egy csodaszerrel

A Sonax extrém kárpittisztító mondanom sem kell, de elég jól jött, miután hat sör berobbant a kocsiba, és elég kemény kocsmaszag uralkodott a járgányban. A német Sonax egy szuper márka, ami megbízható, ha takarításról van szó. Rengeteg termékük elérhető a https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html webshopjában. Ez a kárpittisztító alaposan tisztít, és a textil felületekkel gyengéden bánik. Az üléseket és a kárpitot ezzel takarítottuk ki. A masszív sörszag és tonhal keverék ellen is segített, ezeket semlegesítette és helyette friss, autóillatosító illat maradt utána. A foltokat olyan jól kiszedte, hogy nem is látszott az üléseken, hogy pár órája még szétáztatta őket a sör meg a konzerv. Mivel a berobbanó sörből gyakorlatilag mindenhova jutott, beleértve a műanyag alkatrészeket, a tető kárpitot és az ablaküvegeket, így nem volt egyszerű menet a takarítás.

A Sonax üvegtisztító spray erejét az üvegeken alaposan alkalmaztuk, és tökéletesen leszedte a rászáradt sört, de még a zsíros ujjlenyomatokat is. A műszerfalra nem sok jutott, de azért átszaladtunk rajta, a Sonax műszerfal tisztítójával. Szilikon- és oldószermentes léből készül, így nem marja le a festést, és szép matt hatás marad a nyomában. Mindezek mellett az se jött rosszul, hogy finom citrom illata van. A műanyag részekhez volt pár zacskónyi Sonax tisztítókendőnk, amikkel minden kicsi résből le tudtuk törölni a sört. Ez egy olyan tisztítókendő, mint nekünk a popsitörlő, mindig van a kocsiban a kesztyűtartóban. Baromi praktikus, kis helyen elfér és alaposan tisztít, és egy csomagban tíz darab van. Mi a teljes hátsó rész kipucolásához három zacskónyit használtunk el, a gumi és a műanyag felületekhez.

Bármekkora is legyen a gáz, a Sonax termékekben megbízhattok, és szinte minden féle termékük elérhető a https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html webshopjából. Ezzel felszerelve minden mocskot ki tudtok majd kaparni a kocsiból. A barátaitokat pedig javasoljuk, hogy ne hagyjátok sörözni és enni a kocsiban.