A jó táncos fotókat nézve szinte a zenét is halljuk

Imádok táncolni és mulatni! Biztos nem az a típus vagyok, aki nyugisan ül az asztalnál, pultnál órák hosszat. Ez így van általában az esküvőkön is, szinte le sem ülök, csak néha tartok egy-egy kis szusszanásnyi időt, de a lábam egyszerűen nem bír lenyugodni, oda visz, ahol zene van. A barátom mindig kiröhög, de képes vagyok fekve is “táncolni” – ahogy tudom, mozgatom a testem a ritmusra még vízszintes pozícióban is. Igazából nyilvános helyen ezért is félek mindig zenét hallgatni – túlságosan vissza kell fognom a természetes reakcióimat, az éneklést és a táncolást. Ráadásul zene téren szinte mindenevő vagyok, szóval biztos, hogy sehol nem leszek válogatós, ha mulatozásról van szó.

A témáról jut eszembe, hogy a nemrégiben találkoztam egy nagyon profi fotóssal, akinél az esküvői fotózás mellett nem ritka a kismama fotózás sem, de többféle tematikájú fényképezést is vállal még, igazi kreatív személyről van szó. Krisztina fotói valósággal megelevenednek, azaz azokat visszanézve az emlékek, legyen szó egy táncról, ölelésről, jól elkapott, nevetős pillanatról. Szerintem ilyen egy igazán jó fotós: ezeket a pillanatokat örökíti meg és teszi felejthetetlenné. A kismama fotózásain is valósággal ragyognak a nők, mindenkiből tudja, hogyan hozza ki a lehető legjobbat. Az esküvőn is abszolút jó benyomást tett rám, minden helyzethez jól alkalmazkodott, és a háttérben maradt, de közben serényen végezte a munkáját.

Akár tehát angyali kismama fotózásra keresel fotóst, vagy éppen művészi glamour fotókban szeretnéd megmutatni nőiességedet, szívből tudom ajánlani neked Szoboszlai Krisztinát. Engem az egész látásmódja, az a mesebeli, varázslatos hangulat, amit a kompozícióival megteremt, teljesen levett a lábamról. A kismama fotózás ráadásul duplán kihívás, hiszen egy egészen speciális helyzet, amikor nőként egy addig teljesen ismeretlen és valamelyest kiszámíthatatlan kölcsönhatásba lépünk a testünkkel. Sokaknak nem feltétlen az a megélése, hogy komfortosan érzik magukat, pláne az utolsó hónapokban. Krisztina mégis ki tudja hozni ilyenkor is a maximumot a fotókból, és a kismamák leggyönyörűbb pillanatait kapja lencsevégre. A weboldala kifejezetten információban gazdag, szóval bármire is van szükséged, ott biztosan meg fogod találni. Árakat is találsz, velük együtt pedig csomagajánlatokat, ha pedig a galériában nézelődnél, arra is van lehetőséged. Azt hiszem, az ügyfelek véleményei önmagukért beszélnek! Olvasd el bátran azokat is a weboldalon.