A DJ és a futómű hiba

Rajongok a zenéért, épp ezért hétvégente mint DJ vagyok megtalálható valamelyik szórakozóhelyen vagy klubban. Már kiskoromban észrevehető volt rajtam a zene szeretete, és hobbiként szerencsére a mai napig megmaradt.

Egyik péntek este munkába menet azt érzékeltem, hogy az autóm kicsit balra húz. Nem éppen úgy és annyira kanyarodik, mint ahogy én azt szerettem volna. Meg is ijedtem egy kicsit, nehogy hamar rosszabbra forduljon a helyzet. Mihelyt megérkeztem a közeli klubba, elkezdtem autószerviz után keresgélni az interneten. Így találtam rá, a Méta autószervizre.

Az oldaluk meglepően átlátható, szépen összerakott és informatív. Amikor ezt megláttam, meg is örültem neki. Végre egy oldal, ahol egyből tudom hol keressem az kérdésemre a választ. És ez teljes mértékben meg is állja a helyét, ugyanis mikor rákerestem a futóműállítás árakra, egyből megkaptam a választ. Bíztam benne, hogy nem fog túl sokba kerülni nekem ez az autó hiba, és így is lett. Kedvező áron dolgoznak. Ezen megörülve mindent el is olvastam amit róluk tudni lehet és szétnéztem az egész oldalon. Nagyon sok szolgáltatást vállalnak, így akár később is megkereshetem őket, ha valami más gond adódna.

Márkafüggetlen ez a szerviz, így még azon sem kellett aggódnom, hogy esetleg az én Volkswagen autómat nem vihetem hozzájuk.

Hamar döntést is hoztam. Időpontot foglaltam hozzájuk. És miért döntöttem mellettük? Már a honlapjukból is észrevehető, hogy profi csapatról van szó, akiknél a szakértelem dominál, ügyfélorientáltak és megbízhatóak.

Ha számodra is fontos, hogy ezek mind meglegyenek egy autószerviznél és még a futóműállítás árak is rendben legyenek, akkor a Méta autószervizt mindenképpen ajánlom.