A Biocity multivitaminjaival a koncerteket is tovább bírom

Egész életemben nagy rajongója voltam a zenének, a feleségemmel is egy fesztiválon ismerkedtünk meg. Évről évre várom a megannyi zenei programot nyáron, hiszen igazán ilyenkor tudom kiereszteni a fáradt gőzt, félretenni a mindennapok problémáit. Eléggé mindenevő vagyok stílusok terén, a rockzenétól az elektronikus zenén át a popzenéig mindenhonnan van olyan előadó, akit a kedvenceim közt tartok számon.

A feleségem nagyon jól táncol, imádom azt, amikor a tanúja lehetek annak, ahogy elengedi magát és ringatja a testét a dallamokra, vagy éppen vadul csápol a kedvenc énekesnője koncertjén az első sorban. Éppen ezekért a pillanatokért az igazi lazulós, felszabadult fesztiválok a kedvenceink, ahol feszengés nélkül adhatjuk át magunkat a zene hullámainak.

A legemlékezetesebb fesztivál általában pont a nyár utolsó bulija, amelyet egyfajta “évadzárónak” is tekinthetünk – utána ugyanis ideje visszatérni a felelősségteljesebb létbe, eljön az ősz, a sok feladat és a nagy hajtás egészen karácsonyig. Ilyenkor a legfontosabb feltöltekezni a zenéből, hiszen jó klubkoncertek ugyan az őszi időszakban is vannak, de az mégsem ugyanazt az érzést adja, mint a kellemes időben, a szabad ég alatt eltöltött órák, vagy még szerencsésebb esetben napok sok-sok zenével kísérve.

Ugyanakkor sajnos azt is be kell ismernem, hogy már nem vagyok egy mai bútordarab. Már nem sátrazunk, mint anno kamaszként és egyetemistaként, hanem egy sokkal kényelmesebb megoldást választunk: nyaralót vagy faházat bérelünk, ahová egyszerűen elvonulhatunk, ha túl sok volt a jóból. Általában az esti koncertsorozatok nagy részét végigbulizzuk, utána pedig visszavonulunk ejtőzni picit, hogy a következő napot is bírjuk – ez az utóbbi időben jó taktikának bizonyult.

Emellett a feleségem javaslatára multivitaminokat is elkezdtem szedni, amelyet a biocity.hu oldalról szerzünk be. A Biocity kínálatában számos hasznos étrend-kiegészítőt találunk már körülbelül 1000 Ft-tól, ami úgy gondolom, egy igen jutányos összeg azért cserébe, hogy tegyünk az egészségünkért.

A webshopon Vitaking, Dr. Chen, Jutavit, Bioco, Gal és Energy multivitamin készítmények közül válogathatunk.

A kínálatban van kifejezetten férfiak, illetve nők számára kifejlesztett kapszula. Előbbi – azaz a férfiak igényeire kialakított – ginseng tartalma révén segít vitalizálni a szervezetet, közreműködik a fáradtság leküzdésében. A keringési rendszer megfelelő működését, a vércukorszint- és vérnyomás-szabályozást, illetve a veséket a csüdfű gyökér segítségével támogatja a készítmény. Az angyalgyökér a védekezőrendszert segíti és az optimális véroxigénszint fenntartásában is közrejátszik. A nők számára kifejlesztett készítmény igencsak hasonló ehhez, csüdfű és angyalgyökér tartalma mellett szója izoflavont tartalmaz.

A multivitaminokon felül egy felugró ablakban fogad minket egy jó lehetőség a weboldalon: a keresztnevünk és e-mail címünk megadásával ingyenesen igényelhetünk egy immunerősítő receptkönyvet e-book formájában, amely szintén nagy segítségünk lehet a mindennapok során az energiaraktárak feltöltésében, főleg az őszi-téli időszakban.

Az oldal használata nagyon egyszerű, felépítése praktikus, ugyanis a multivitaminok kiválasztásához szűrési feltételeket tudunk beállítani az oldalon, azon belül a bal oldalsó oszlopban: legfelül az árra tudunk szűrni, ahol a konkrét minimum és maximum összeget is beírhatjuk, vagy a csúszka segítségével állíthatjuk be őket. Ezt követi a (már említett) gyártók szerinti kiválogatás. A kategóriák szerinti szűrés jelen esetben lényegét veszti, hiszen most kifejezetten egy típusú termékek, azaz étrend-kiegészítők közt válogatunk, de más esetben hasznos lehet a böngészéshez. A kedvezményekre is tudunk szűrni, ha csak az akciós termékek közül szeretnénk válogatni. A multivitaminokat szűrhetjük és megismerhetjük az értékelések alapján, bár több esetben csak ötcsillagos értékeléseket láthatunk. Vitamin hatóanyag és vitamin jellemző szerint is leválogatja a rendszer az árucikkeket, ha éppen ez könnyíti meg a dolgunkat.

Amikor rendelésre adom a fejem, az mindig igazán gördülékenyen halad. Ha a kiválasztott termék vagy termékek oldalára kattintunk, számos információt találunk. A részletes termékinformációk megkönnyítik a nézelődést és a válogatást, mintha csak a boltban tekintenénk szét érdeklődve és az eladó segítségét kérnénk a végső döntéshez. A multivitaminok összetevőinek részletes listáját is meg tudjuk tekinteni, néhány terméknél konkrétan ugyanazt a táblázatot találhatjuk meg, mint amit a termék dobozán láthatunk. A Biocity webshopjában így sokkal kényelmesebben, de ugyanolyan alapossággal tudunk ténylegesen nézelődni, mint személyes vásárlás esetén, ez az egyik legnagyobb oka, hogy tőlük szeretek rendelni. De voltam már a szegedi üzletükben is nem egyszer, élőben is nagyon kedvesek és segítőkészek. No de vissza a webshophoz: a részletes vásárlói véleményeket is itt olvashatjuk az adott termékről. Én már a jól bevált termékeimet elmentettem a kedvencekhez a profilomon, így tényleg mindig csak pár kattintás a rendelés, de azért gyakran elcsábulok még egy-két érdekességre a webshopban.

Ugyanis a Biocity kifejezetten széles termékpalettával várja az érdeklődőket. Kínálatukban számos kozmetikumot megtalálhatunk, nekem nagy kedvenceim a náluk kapható tusfürdők és testápolók, míg a feleségemnek a különböző hajelixírek és hajszérumok a favoritjai. Mindenféle gyógynövényes és természetes termékkel találkozhatunk a drogéria részen, és ez a szemlélet a többi terméken is visszaköszön, ugyanis számos reform élelmiszert forgalmaznak. Gyakran nézünk szét online polcaikon különböző alternatív lisztek után kutatva, de a finom snackek és kekszek is olykor-olykor (persze csak valami véletlen folytán) a virtuális kosárba vándorolnak. A kedvenceim a különféle cukormentes kekszeik, amelyek közül bőven tudunk válogatni náluk.

Szóval ez egy szuper kis webshop, ahonnan a legfontosabb beszerzéseim egyike a multivitaminok, amik megadják a kellő löketet a fesztiválozáshoz és a mindennapok kihívásaihoz is, próbáljátok ki bátran ti is!