A zene mindenre meghozza az ihletet!

Furcsa nap volt a múlt hét péntek. A szülés óta először fordult elő, hogy nem volt mellettem a pici. A nagymama unokázni akart, nekem pedig jól jött egy kis pihenés. Tudtam, hogy a legjobb kezekben a kisfiam az édesanyám mellett, és nyilván jól esett a lazítás, azonban mégis hihetetlen hiányérzetet keltett bennem, hogy egyedül vagyok.
Bekapcsoltam a kedvenc CD lemezem, hogy kicsit eltereljem a gondolataimat. A zene sem segített abban, hogy ne gondoljak a gyermekemre, de az ihletet megadta arra, hogy mit is csináljak. Így jött az ötlet, hogy hasznosan töltöm a napom, és megkeresem, hol tudnám neki a legjobb pelenkát beszerezni.

Egy kis internetes kutatómunka által jutottam el a LORD Shophoz. Nem ismertem korábban, de a közösségi médiában utána olvasva remek véleménnyel voltak róla az emberek. Még egy baba-mama csoportban is találtam róla bejegyzést. Nagyon sok pozitívumot kommenteltek az anyukák, nagyon dicsérték az innen rendelt pelusokat. Ez azért volt biztató, mert az internet népe nagyon gonosz, hajlamosak a rosszat jobban hangsúlyozni, ám ez itt teljesen elmaradt.

A LORD Shop weboldalán meglepve láttam, hogy nem csak pelenka van a kínálatban. A babaholmik mellett számos szépségápolási, tisztálkodási kelléket árulnak, és emellett a háztartási cikkek is megtalálhatóak náluk. Érdeklődve fogtam neki a webshopban való vásárlásnak. Természetesen a pelenkával kezdtem, de gondolom ez nem meglepő. Sok márkát forgalmaznak, bár én bevallom, nem ismertem mind. Ennek ellenére ahogy megnéztem, mindegyik minőségi árucikk. Olyanok is akadnak közte, amelyek kifejezetten prémium kategóriába tartoznak.
Gyorsan össze is hasonlítottam egyéb helyen kapható pelenkák árával. Hihetetlen, de óriási volt a különbség! Elképesztő! Ki sem merném számolni, mennyivel többet költ az a személy havonta, évente, aki nem a LORD Shop pelenkáját használja. Egy gyermek esetén is egy kisebb vagyont jelent.

Tovább mentem, és megnéztem az összes többi árucikket. Rengeteg tisztálkodási cikk elérhető, méghozzá nem csak babáknak, hanem az egész családnak akad is megfelelő. Ráadásul a LORD Shop egyik fő jellemzője, hogy ezek is remek áron vannak.
Hihetetlen, hogy az ember jobban jár, ha ki sem mozdul otthonról, és a karosszékből rendel ebből a webáruházból, mintha elkezdene járkálni, és végigmenne az összes bolton különféle akciók után kutatva.

Miután összegyűjtöttem mindent, amire szükségünk volt, jöhetett a rendelés. Nem volt bonyolult, és nagyon örültem a házhozszállításnak is. Egy kisgyerekkel meglehetősen nehéz boltocskázni és cipekedni hazafelé. Ilyenkor a futárt Isten áldásának tekintjük!
A házhozszállítás ára kedvező. Két lehetőség is van: a vidékiek számára klasszikus futárszolgálatos verzió áll fenn, de a fővárosban és környékén élőknek adott a túrajárat kihasználásának lehetősége is. Ez annyit tesz, hogy a LORD Shop meghatározott menetrend szerint indít egy saját futárt, aki körbejár egy előre megadott útvonalat, és kézbesíti a járat valamely pontjára kért csomagot. Ez nagyon egyedi és hasznos megoldás. Az ára is kedvezőbb, és kiszámítható. Nem kell egész nap vigyázzban állni a futár miatt, hanem pontosan tudjuk előre, melyik nap és hány órakor érkezik majd a pelenka, amit rendeltünk.

Az első rendelésem nagy izgalommal vártam. Egyrészt kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az innen rendelt pelus, valamint az iránt is érdeklődtem, vajon mennyire lesz megbízható és pontos a kiszállítás.

Minden elvárásom felülmúlta, amikor pontosan megérkezett a járat, és hozta a csomagomat. Nagyon modern a cég, még a túrajáraton is van lehetőség a bankkártyás fizetésre.
A rendelt dolgok minősége kifogástalan volt. A kisfiam jobban érezte magát az innen rendelt pelenkában, mint korábban bármelyikben. Már megértem, hogy miért van ennyi jó vélemény róla!

Csupán egy jó zene kellett ahhoz, hogy én csatlakozzak a LORD Shopot dicsérő anyukák táborához. Az biztos, hogy minden kisgyermekes barátnőmnek át fogom küldeni a webshop linkjét. Biztos vagyok benne, hogy nekik is tetszeni fog, és így legalább nekik nem kell egy jó dalra várni, hogy eljussanak a lordshop.hu adta előnyökhöz és kiváló termékekhez.

pelenka