Megnyugtató zenével vettem rá magam a lakásbiztosításra

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az ügyintézés mindig is nagyon stresszes dolog volt. Legyen ez akár egy egyszerű lakcím módosítás, vagy annak idején kollégiumi jelentkezés, szakdolgozat leadás, kredit elismertetés, vagy önéletrajz beküldése egy állás pályázatra. MINDENEN görcsölök. A zene mindig is egyfajta menekülési eszköz volt az ilyen pillanatokban. Azt szoktam csinálni, hogy benyomok valami szöveg nélküli, instrumental zenét, és elkezdem csinálni a kis dolgomat. Így egyszerre tudok figyelni, és van valami háttérzaj is. Próbálkoztam rendes zenével is, audiobook-kal meg podcast-tal, de azok sajnos túl hamar elvonták a figyelmem a dologról, és nem tudtam rá koncentrálni. Ez az átka, ha valaki több nyelven beszél, azt hiszem :D.

legjobb lakásbiztosítás 2021 online

A pannonsafe-ről már nagyon sok jó dolgot hallottam, az egyik ismerősöm úgy is emlegette, mint a legjobb lakásbiztosítás 2021 online. Nem is akarom megcáfolni ezzel kapcsolatban, sőt. Csak tudjátok, kellett az az atmoszféra, hogy el tudjak mindent intézni. Azért is tetszett nagyon ez az oldal, mert mindent el lehetett rajta intézni online, így simán mehetett a háttérben a zene, és nem zavart senkit. Az én szellemi állapotom is megmaradt egészben, és nekik is sikerült új ügyfelet szerezniük win-win, nemdebár.

Főleg azért néztem utána jobban a lakásbiztosításoknak, mert nemsokára új albiba akartam költözni, én meg a szőrös gyerekeim, szóval nem ártott felfrissítenem az emlékeimet, mi mennyi is most egy ingóságokat magába foglaló lakásbiztosításnál. Meg persze, sose rossz, ha az ember tájékozott minden féle témában.

Azon kívül, hogy teljesen online ment a dolog, persze sok más is van, ami miatt őket választottam. Első sorban azért is mert, ugyan nem kell hozzá személyesen jelen lenni senkinek, ha nem ezt preferálod, a messenger segítségével akármikor kaphatsz professzionális segítséget,. ha kérdésed van, vagy nem értesz valamit. Ez mindenképp jobb megoldás, mint az ímél, amire nagyon gyakran csak napok múltán kap az ember választ, már ha kap rájuk választ egyáltalán.

Ez szörnyen frusztráló tud lenni mind az ügyfélnek, mind a cégnek magának, hiszen nagy a valószínűsége, hogy ilyen kommunikációs hibák miatt vesztenek értékes ügyfeleket. Na, ez itt nem áll fenn. Persze megoldás még lehetne a telefonos segítség, de az egyrészt drága is (a viszonylag olcsó internet mellett minden drága) és sokszor kényelmetlenebb, mint egy ímél, mert nem tudja az ember egészen pontosan előre kigondolni, mit és hogy fog mondani.

Persze a hagyományos módszert is csinálják, ami ugye a személyes konzultáció, mikor bizonyos paraméterek alapján ők kiválasztják azokat az ajánlatokat, amik az ügyfelet leginkább érdekelhetik, majd közösen megbeszélik a választást Persze, akinek ez jobban tetszik, az csak rajta múlik, de a jelenlegi helyzetet tekintve szerintem egyre több ember barátkozik meg az online ügyintézéssel, illetve egyre több cég nyit is ez irányba.

Amellett, hogy lakásbiztosítást is kínálnak, rengeteg más fajta biztosítással és még hitelekkel is foglalkoznak, így ha valakit esetleg azok is érdekelnek, ajánlom keresse fel őket. Egy ránézést mindenképp megér a dolog. Talán a legszükségesebb biztosítások, amiket kínálnak a lakásbiztosítás mellett, azok a kötelező biztosítások, a nyugdíj biztosítások és a casco, de ez mellett még sok más fajtát is lehet találni. Általában a legtöbb biztosításfajtához részletesen le is írják, mire való, hogyan lehet igénybe venni és minden ilyen részlet, amire még szükség lehet.

Ez után lehet használatba venni a kalkulátort, ahol mindent pontos paraméterekhez kötve meg lehet adni. Egy lakásbiztosításnál, ilyen az, hogy csak az ingatlanra vagy csak az ingóságokra, esetleg mindkettőre szeretne-e az illető biztosítást kötni. Abban az esetben ha a személy fő- vagy albérlő egyik vagy másik az előnyös, ha viszont saját használatban lévő ingatlanról van szó, a harmadik opció a legcélszerűbb. Beázások, villámcsapás is egy jó adalék a lakásbiztosításhoz, hiszen ezek nagyon gyakori problémák.

Ami már egy kicsit jobban egyén függő az például a baleset és/vagy kisállat biztosítás. Ugyan a tb általában magában foglalja a balesetek ellátását, az ember sose lehet elég óvatos. Nekem például volt egy olyan időszak, mikor frissen kikerültem az egyetemről, hogy nem tudtam, hogy ja nekem olyanom most nincs, szóval fizetni kéne az orvosi ellátásokért. Ilyen esetben ha ne adj Isten balesetem lett volna, egy ilyen biztosítás jól jött volna. A háziállat kérdése megint ember függő, de saját tapasztalatból én mindenképp bele tettem, hiszen akármikor történhet valami baj velük is, és nem épp olcsó dolog az állatorvost fizetni.

Ami befolyásolhatja a biztosítás költségét, a ház építtetés, hogy mekkora az ingatlan, és még hasonló nagyon specifikus paraméterek, amiket a kérdőív alapján ki kell majd tölteni. Azt természetesen meg lehet határozni, milyen időközönként kívánja az illető fizetni a biztosítás költségeit: havonta negyedévente, vagy évente. Ez mind személyes preferencián múlik.

Én szeretem az ilyeneket havonta letudni, és akkor nem kell azon agonizálni, hogy várjunk csak, akkor most befizettem, vagy az majd a következő hónap, és hasonlók. Persze ezt is meglehet oldani egy automatikus utalás beállításával, én csak szeretem, ha minden flottul megy.

Még egy kicsit az ügyfélszolgálatról szerettem volna beszélni, mivel a többi dolgot igazából meg kell tapasztalni, ezt viszont lehet mesélni, lehet a jó hírűket kelteni, ebben az esetben. Mint ahogy azt a bevezetőből is le lehetett szűrni, nem igazán vagyok egy könnyű eset, ha ügyintézésről van szó, és bizony én nem kíméltem azt a chat alkalmazást egy kicsit se. Mikor már a tizedik kérdést írtam egy huzamban, azt hittem a kedves úr elküld melegebb éghajlatra, de nem! Minden egyes kérdésemre nagyon udvariasan, türelmesen és alaposan válaszoltak. Le a kalappal előttük.

Szóval összességében nekem nagyon jó élmény volt ez az online lakásbiztosítás, és bátran csatlakozhatok a barátomhoz abban, hogy a pannonsafe biztosítja a legjobb lakásbiztosítást-2021-ban online. Nem csak nagyon segítőkészek, de minden napra kész, széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak, és nem csak egy pénzintézeten keresztül tudsz biztosítást kötni vagy hitelt felvenni. Tekintettel vannak azokra is, akik esetleg nem haladnának olyan könnyedén a korral… Szóval számomra minden várakozásnak tökéletesen megfeleltek, sőt még túl is szárnyalták.

Ha valakinek biztosításra lenne szüksége, én bátran merem ajánlani a pannonsafe-et és az online biztosítás kalkulátorukat. Ha biztosítást nem is feltétlenül köt náluk az ember, legalább körülnéz, felméri az árviszonyokat, megnézi bizonyos áron mennyi fér egy lakásbiztosításba, és ez igazából teljesen ingyen van.

Na, de a legközelebbi viszont látásig egy új zenés poszttal, addig pedig vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek, és hallgassatok sok-sok zenét.

Peace