Számomra ez a legrosszabb, mikor beteg vagyok

Mikor csak tehetem, állandóan rajtam van a fülhallgatóm és zenét hallgatok. Gyakorlatilag bármilyen tevékenységhez hozzá tudom kapcsolni a zenehallgatást. Régen, mikor diák voltam, a tanulásnál is teljesen természetes volt, hogy ment a háttérben valamilyen szám. Sokakat zavar a zene a koncentrálásban, de nálam ennek éppen a fordítottja igaz: miközben valamilyen dalt hallok, sokkal jobban el tudom végezni a feladataimat.

Az a nagy szerencsém, hogy a munkahelyemen igazán jó fej a főnököm, aki megengedi, hogy menjen a zene munka közben. Persze csak fülhallgatóval hallgatom, hiszen tiszteletben kell tartani azokat is, akiket ez esetleg zavarna a feladataik ellátása közben.

Egy olyan eset van, mikor még nem is jobban esik a csend: mikor lázasan fekszem az ágyban. Ez azért különös, mert a zene egyébként ilyenkor is hiányzik.

Már csak ebből az okból kifolyólag is azon vagyok, hogy a lázcsillapítás a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb legyen. Nekem ezzel soha nem volt gondom, hiszen a prevenciopatika.hu rendszeres látogatója és vásárlója vagyok, így kiválóan fel vagyok szerelkezve az olyan készítményekkel, melyekkel mérsékelni lehet a különböző betegségek hatását.

Rám sajnos nagyon jellemző a magas láz, mikor beteg vagyok, de van egy kiváló gyógyszerem ennek az ellensúlyozására, amit a fentebb említett patikában szoktam megvásárolni. Mivel közel lakom hozzájuk, általában személyesen szoktam ott vásárolni, de az sem akadály, ha valaki távol van tőlük, mert rengeteg terméküket meglehet rendelni az interneten keresztül is, amit kiszállítanak.

Egyébként azokat a termékeket is érdemes a neten megrendelni, melyeknél csak a helyszíni átvétel lehetséges, mert itt az internetes árak olcsóbbak, mint a patikában.

Mikor legutoljára jártam a weboldalukon, hogy megrendeljem a lázcsillapításhoz szükséges gyógyszert, kellemes meglepetés fogadott. Egy olyan kupont kaptam ajándékba, melynek felhasználásával ötszáz forintot spórolhatok, ha a rendelésem eléri az ötezres összeget. Éltem is ezzel a lehetőséggel, így még vásároltam pár dolgot a gyógyszeremen kívül. Az így vásárolt bónusz termékek egytől egyik megérték az árukat, mert mindegyik tökéletes megoldást jelentett arra, amire kitalálták.

A termék, amit a lázcsillapítás céljából rendeltem eddig mindig bevált a számomra. Tíz darab filmtabletta található benne, amit figyelembe véve nagyon jó ennek a gyógyszernek az egységára is, ami nagyjából mindössze 140 forint egy tablettára számolva.

Ennek a terméknek a legfőbb hatóanyaga az ibuprofén, ami rendkívül jól működik, ha a lázunk mérsékléséről van szó. Ezenkívül kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is bír ez a hatóanyag.

Az egyik legjobb tulajdonsága ennek a gyógyszer, hogy rendkívül gyorsan elkezd hatni. Akármilyen rosszul is érzem magam a láztól, ennek a gyógyszernek a bevételét követően nem sokkal már kezdem jól érezni magamat. Ez egy olyan készítményt, ami soha nem hiányozhat a gyógyszeres fiókomból.