Téged mi kapcsol ki igazán?

Lehet kicsit közhelyes dolog, de ha feldúlt vagyok, szomorú, vagy csak éppen egy kis kikapcsolódásra vágyom, akkor általában elindítom, a kedvenc lejátszási listámat, becsukom a szemem, és relaxálok. Valóban ellazít, de az utóbbi időben annyira feltornyosultak a teendőim és a gondjaim, hogy úgy döntöttem, hogy kell még valami plusz.

Egyik barátnőm javasolta, hogy menjek el thai masszázsra, mondván majd “kigyúrják belőlem” a gondokat. Nem is kellett több, be is írtam a keresőbe, hogy thai masszázs Budapest és rögtön a karmathaimasszazs.hu oldalán találtam magam.

Egy nagyon szép, igényesen felépített oldalról beszélünk, ami rendkívül felhasználóbarát, ugyanis minden fontos opció jól látható helyen fel van tüntetve. A Karma Thai Masszázs szalon budapesti központú, de rögtön lehet látni, hogy két címen is elérhetőek, mindkettő a belvárosban. Az egyik szalon a Király utcában található, a másik pedig a Síp utcában. Mind a kettőnél lehet telefonálni, vagy esetleg online időpontot foglalni. Én úgy döntöttem, hogy az utóbbit választom, mert nem igazán szeretek telefonálni, meg amúgy is este 10 óra volt, szóval már nem igazán volt opció a telefonálás.

Miután rákattintasz az online időpontfoglaló opcióra, utána átkerülsz egy másik oldalra, ahol tételesen fel vannak sorolva az egyes masszázs fajták, illetve az is, hogy melyik hány perces. Általánosságban elmondható, hogy 30, 60 és 90 perces masszázsok vannak, de például a tradicionális thai masszázsból van 2 órás etap is. Mivel ilyenen még soha nem voltam, úgy döntöttem, hogy elég lesz nekem első körben a 60 perc, aztán ha beválik, akkor emelhetjük a szintet. A 60 perces thai masszázs csak 8900 Ft volt, ez szerintem nagyon normális ár, szóval egyáltalán nem sajnáltam rá a pénzt. Miután kiválasztottam az online foglalási rendszerben a masszázs típust, lehetőségem volt kiválasztani azt is, hogy melyik masszőrhöz szeretnék menni. Ez úgy volt megoldva, hogy az ott dolgozókról volt egy-egy képecske, alatt pedig, hogy milyen szabadidőpontjaik vannak.

Ha kiválasztottad a számodra megfelelő időpontot és masszőrt, akkor meg kell adnod az elérhetőségeidet, és utána már csak annyi a dolgod, hogy elküldöd a foglalást.

Többek között azért döntöttem még úgy, hogy ezt a szalont választom, mert a legtöbb ilyen masszázs oldallal ellentétben itt nagyon szépen és részletesen le volt írva, hogy melyik kezelés mire jó, hogyan történik stb. Mindegyik szöveg nagyon érdekes és olvasmányos volt, valóban olyan volt az egész, hogy még az is megértette, akinek halvány lila gőze sincs az egészről. Ez pedig szerintem azért nagyon fontos, mert aki esetleg kicsit félénkebb és nem mer kérdezni, de amúgy érdekelné a dolog, az is választ fog kapni minden kérdésére gond nélkül.

Ezt a bejegyzést egyébként már a masszázs után írom, azért is mert előbb szerettem volna tapasztalatot szerezni, mielőtt el kezdem ajánlgatni a helyet, de szerencsére nagyon pozitív élményben volt részem. A Király utcai szalonba menten, ami egy nagyon szép, tiszta és modern környezet volt. Az ott dolgozók nagyon kedves és figyelmesek voltak, ami pedig a masszázst illeti, nincsenek rá szavak. Új ember lettem!

Ha thai masszázst kerestek Budapesten, akkor mindenképpen a Karma Thai Masszázs szalonba menjetek!