A gitáros haverom azonnali segítséget kapott a WC-jéhez

Néha csak órákon át tudnám nézni, ahogy a haverom játszik a gitárján. Egyszerűen olyan egyedi a hangzása, hogy mindig lenyűgöz. A különlegességét mindig az adja, hogy üveghangokat játszik. Ez számomra valami csodálatos, őszi érzést ad át. Mintha a levelek hullanának a kissé már megfagyott útra. Együtt is szoktunk jammelni, de ő a fő attrakció a sessionök során.

Gondolkoztunk már azon is, hogy alapítunk egy bandát. Sajnos mindkettőnknek elég dolgos a napirendje, úgyhogy nincs túl sok időnk próbálni. Azért remélem, hogy egyszer lesz valami belőle. Az egyik ilyen mini próba során azonban új problémával kellett szembesülnünk. A haverom WC-je elromlott és segítség kellett neki. Elvégre hova fog járni WC-re, ha ez az opció ki van ütve?

Rákerestünk, hogy vízszerelés azonnal és reméltük, hogy minél hamarabb találunk valami megoldást. Így vitt a sors minket a Vízgázfűtésszerelő24 oldalára. Itt mindenre megkaptuk a válaszunkat. Elsőként egy kedves, átlátható kezdőlap fogadott minket, ahonnan könnyen át tudtunk menni a vízszerelés azonnal kategóriára.

Nem csak vízszerelést vállalnak, ezért kellett picit kutatni a menüpont után. Szerintem lenyűgöző, hogy ilyen sokoldalú tud lenni egy cég és mégis minőségi és pontos munkát tudnak végezni. Reméltem, hogy ha egyszer nekem is lesz egy vállalkozásom, hasonlóan profin tudom majd vezetni, mint a Vízgázfűtésszerelő24.

De térjünk vissza a vízszerelés azonnal opcióra és, hogy mit takar ez egyáltalán. Mint, ahogy megszokhattuk a Vízgázfűtésszerelő24 oldalán, itt is mindent átfogó szolgáltatást tudnak nyújtani. Legyen bármilyen problémád, például vízvezeték szerelés csatornázás, wc szerelés, javítás, csere, vagy éppen kádfelújítás, itt mindenre találsz egy szép leírást.

Nekem ezek a leírások tetszettek a legjobban, mert ezek tájékoztatják az ügyfeleket arról, hogy mit kell tenniük ilyen probléma esetén. Ezzel nagyon megkönnyítik a dolgunkat és időt spórolnak mindkettőnk számára. Nem kell az ügyfélszolgálaton összekaparnunk a gondolatainkat arról, hogy mit is mondjunk.

A legdöbbenetesebb az volt, hogy a tájékoztatók során olyan tippeket is adtak, amikkel bizonyos esetekben ki tudjuk kerülni a szolgáltatásukat. Természetesen figyelmeztettek, hogy az otthoni praktikák nem mindig válnak be és sokszor inkább rontanak a helyzeten, mint javítanak. Ezt tudva, teljesen másképp álltam az egész céghez. Itt éppen olyan információkat szolgáltattak nekem, amikkel alááshatják a saját profitjukat. Ebből is látszott, hogy őszinték és nem pénzéhesek.

A vicc az, hogy ez pont fordított hatással volt rám, mint ahogy az emberek elsőre gondolnák. Mindenképpen alkalmazni akartam ezt a céget, de most már teljes bizalommal viszonyultam hozzájuk. Pár dologgal azonban sikerült még jobban meggyőzniük, hogy őket válasszam. Az egyik ilyen a 30 éves tapasztalat volt. Csak vizualizálom, hogy mennyi helyre hívhatták már ki őket ennyi idő alatt. Elképesztő, hogy mennyiféle problémával kellett már szembesülniük. A haverom WC-je így biztosan nem lesz egy megoldhatatlan kihívás számukra.

Felkerestem az ügyfélszolgálatot, ami a nap 24 órájában elérhető volt. Ezt is nagyon szupernek gondoltam, hiszen bármikor lehet szüksége az embernek egy szerelőre. Az ügyintéző nagyon kedves volt és megnyugtatott afelől, hogy nemsokára ki fognak érkezni a vízszerelők, akikre szükségünk van. Így is történt, a szerelőkre sem volt semmi panaszom. Nagyon hálás voltam amiatt, hogy ilyen hamar meg tudták oldani a haverom problémáját. Most már tudom, hogy ha bármi hasonló baj lenne, akkor kiket hívjak.