Élvezd a vezetés ritmusát autós kiegészítők segítségével is!

A vezetés számomra már magában is egy élményt jelent, de ha a kedvenc számaim szólnak közben, akkor még jobban élvezem a kocsikázást. Sok időt töltök lejátszási listák készítésével, amiket általában a telefonos alkalmazásaimon szoktam hallgatni. Hosszú utak során bizony fárasztó egy helyben ülni és a vezetésre koncentrálni. Sokszor hallottam már olyan hírekről is, mikor a sofőr egy monoton szakaszon elaludt, ezzel balesetet okozva az autópályán. Nem hagyhatom, hogy velem is ez történjen! Mikor fáradtnak érzem magamat, csak bekapcsolok egy pörgős dalt, ami rögtön feldob és figyelemre késztet.

Az autómban eddig csak egy régi rádió és CD lejátszó volt, de ezek már napjainkban elavultnak számítanak. Olyan nehéz kifogni egy csatornát a rádión, ami az én zenei ízlésemnek kedvező, ráadásul túl sok a beszéd és a megszakítás a számok között. Egyébként is próbálok haladni a korral, és frissíteni az autómat minél modernebb tartozékokkal, hiszen érdekel az autós kiegészítők világa.

Nemrég vásároltam egy szellőzőrácsba illeszthető telefontartót, ami ugyan a GPS megjelenítésére szolgál, de én leginkább arra használom, hogy végre könnyedén váltogathassak a kedvenc számaim között a telefonomon, akár vezetés közben is.

autós kiegészítők

Ez volt az első alkalom, hogy az autófelszerelések.hu oldalról vásároltam, és szívesen ajánlom mindenkinek. A következő autós kiegészítőket is innen fogom beszerezni, hiszen rengeteg olyan termékre bukkantam az oldalon, melyek jelentősen növelik a sofőr és az utasok komfortérzetét. Legyen szó kartámaszokról, autószőnyegekről, tetőcsomagtartókról, vagy telefonos tartozékokról, itt mindent megtalálsz egy helyen. Jut eszembe, még egy USB töltőt is rendeltem a telefonomhoz, ha esetleg lemerülne a hosszú zenehallgatások után.

Az autó számomra egy hatalmas érték, ezért vigyázok rá kívülről és belülről is. Az üléshuzat és a kormányvédő elengedhetetlen tartozékok a belső térben, mivel hozzájárulnak a gyári burkolatok megóvásához, illetve tisztán tartásához. Ezek mellett a karosszéria védelmét is érdemes szem előtt tartani, melyhez szintén bőven akad megannyi autós kiegészítő.

Ha családod van, és szeretsz kirándulni, akkor ajánlatos beszerezni egy tetőboxot, illetve egy kerékpártartót is a tetőre, vagy a hátsó ajtóra. Ha pedig kutyát tartasz, akkor egy kutyarács igazán hasznos lehet az utazásaid során, mert ez megakadályozza, hogy a háziállatod a csomagtartóból az utastérbe másszon. Ezzel egy esetleges balesetet is megelőzhetsz.

Ha a biztonságról van szó, akkor ne feletjsük el megemlíteni még a hóláncot, ami a havas, jeges környezetben nélkülözhetetlen; illetve a vadriasztót, mellyel megelőzhetjük az esetleges vadgázolást az utakon.

Mindezek az autós kiegészítők, és rengeteg más termék is megtalálható az autofelszerelesek.hu oldalon. Az árak rendkívül kedvezőek, és ha esetleg spórolni szeretnél a kiszállítás árán, akkor ingyenesen átveheted rendelésedet a budapesti üzletükben. Ez egy jó döntés lehet, ha kérdéseid vannak vagy pedig szakértői tanácsokra van szükséged. Ugyanezt ezt e-mail útján is megteheted, de én például jobban szeretek élőben beszélgetni és vásárolni.

Az oldal böngészése közben nagyon meglepődtem, amikor felfedeztem, hogy még elektromos kerékpárokat illetve robogókat is árulnak. Bár az autózást előnyben részesítem, azért jó tudni, hogy erre is van lehetőségem.

Örülök, hogy megoszthattam jó tapasztalataimat ezekkel az autós kiegészítőkkel kapcsolatban. Remélem, hogy Te is hasznosnak találtad őket, illetve, hogy szem előtt tartod majd autód biztonságát és kényelmét, a legjobb minőségű termékeket használva.

Most pedig hadd szóljon a zene, élvezzük a vezetés ritmusát!