A gyerekkacagás zene lesz a füleinknek ezzel a rágómakival

Szerintem nagyon kevés ember van, aki nem hallgat rendszeresen zenét. Viszont abban, hogy valaki mennyire szereti ezt a tevékenységeket, sokszor komoly szintkülönbségek vannak. Régebben úgy gondoltam, hogy azok, akik csak a rádióban hallgatják az aktuális, népszerű számokat, nem rendelkeznek olyan kifinomult ízléssel, mint én. Ma már tudom, hogy ez mennyire egy arrogáns hozzáállás, és azzal is tisztában vagyok, hogy nem érdemes bármi ítéletet mondanom másokra, akik nem ugyanazt a fura zenét szeretik.

Ettől függetlenül tényleg lehet egy plusz az, ha leülünk végig hallgatni mondjuk egy albumot. Persze ehhez kell egy kis idő és valamennyi türelem is, viszont azt vettem észre, hogy ezen keresztül tényleg kapcsolódni tudunk az előadókhoz. Elképesztő sok felejthetetlen élményt kaptam már a zenétől, ami lehet, hogy elmaradt volna, ha mindig csak a megszokott slágereket pörgettem volna.

A barátaim közül azonban most már sokaknak egy nagyon valós indokuk van arra, hogy miért nincs idejük zenét hallgatni. Ez pedig nem más, mint a gyereknevelés. Az egyik legközelebbi haverom meg is hívott a babaköszöntőjére, de nem tudtam, hogy milyen ajándék lenne a leginkább megfelelő. Az újszülött babaköszöntő kapcsán azonban kiváló tanácsokkal látott el engem az Imagine Baby oldala. A legjobb pedig az egészben, hogy rögtön meg is tudtam rendelni azokat a dolgokat, amik megtetszettek.

újszülött babaköszöntő

Mivel nincs gyerekem, ezért számomra ez egy teljesen új világ volt. Az Imagine Baby azonban az első találkozást megkönnyíti azzal, hogy a felületét könnyen át lehet látni. A felső menüsorból, különböző címkéket választhatunk ki, amelyek érthetően vannak feliratozva. Tehát, elfelejthetjük azokat a kellemetlen bolti élményeket, mikor hosszú időt töltöttünk el egy termék keresésével. Ezeken kívül pedig több cikk is elérhető az oldalon, amikből kiváló ötleteket lehet gyűjteni újszülött babaköszöntő kapcsán.

El is kezdtem olvasni az egyiket és tényleg nagyon meglepődtem azokon a dolgokon, amiket mondtak. Alapból, azért volt valami ötletem arról, hogy mit érdemes egy babának venni, arról viszont fogalmam sem volt, hogy milyen mélységekbe lehet belemenni. Mivel nagyon fontos, hogy a termék, amit veszünk, a legmagasabb minőséget képviselje. Ennyi idősen még minden kis változás, óriási hatást fejthet ki a jövőben. Én pedig nem szerettem volna odaállítani a barátaimhoz valami ócska vacakkal.

Mint már korábban említettem, az Imagine Baby oldalán rengeteg érdekes dolgot lehet beszerezni. A cikkben említett javaslatok után, nekem leginkább a rágómakik tetszettek meg. A pelenkával és a cumival ellentétben ez nem annyira egy fogyó eszköz, hanem még azután is a gyerek mellett maradhat, ha már esetleg kinőtte a fogzás időszakát. Mivel a rágómaki úgy van megtervezve, hogy saját kis személyisége van, és még többféle szín közül is választhatunk!

Nekem nagyon tetszett ez a termékcsalád és még inkább eltöltött a boldogság, mikor elolvastam, hogy milyen magas minőségűek. Tehát, nem kell attól félni, hogy a gyermekben bármilyen kárt fog tenni a maki. Ez pedig egy szuper fontos szempont, hiszen egyfolytában a szájában lesz. Ennél több meggyőzésre pedig nem is volt szükségem, úgyhogy behelyeztem a kosárba a kis majmot. A rendelés menete nagyon egyszerű volt és mindenkinek ajánlom, aki újszülött babaköszöntő meghívót kapott. A barátaim nagyon örültek az ajándéknak és azóta akárhányszor náluk jártam, mindig a csöppség szájában láttam a makit.