Élő zenés esteket rendezek a felújított kávézómban

Dealer - Gastro & Ice Dealer

A zene mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Különösen tudom értékelni az olyan előadókat, akik kevésbé ismertek, mert így úgy érezhetem, hogy valami ritka kincsre bukkantam, amikor véletlenül megismerkedek velük.

A múlt hónapban éppen egy kisebb zenekar koncertjén jártam a barátaimmal egy romkocsmában. Nagyon szeretem az efféle eldugott helyeket a hangulatuk miatt, ami részben az élő zene érdeme.

Ezen a koncerten merült fel bennem először a gondolat, hogy szívesen segítenék néhány olyan előadónak, akik eddig még nem futottak be annak ellenére, hogy nagyon is tehetségesek.

Az az ötletem támadt, hogy a kávézómban péntekenként tarthatnék élő zenés esteket, ahova meghívhatnék fellépni kevésbé ismert zenészeket. Az már csak a hab a tortán, hogy ezzel én is több vendéget tudnék a kávézómba vonzani.

Úgy döntöttem, hogy mielőtt még belevágnék ebbe a projektbe, nem ártana felújítanom egy kicsit az üzlethelyiséget, illetve a konyhai eszközeimet az rdealer.hu webshop segítségével.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer egy olyan vállalkozás, amely olasz konyhai gépeket árusít különféle vendéglátóipari egységek számára. Sokaktól hallottam már, hogy minőségi és megfizethető áron elérhető termékeket forgalmaznak, így már régóta tudom, hogy csakis tőlük szeretnék kávéfőzőt, robotgépet vagy éppen gyümölcscentrifugát vásárolni.

Ha az rdealer.hu oldalon rákattintunk a menüre, rögtön a szemünk elé tárul megannyi lehetőség, amelyek közül szabadon válogathatunk. Nem számít, hogy fagylaltgépet, italkészítőt, mosogatógépet, csomagolástechnikai eszközöket vagy éppen hűtő- illetve fagyasztógépet szeretnénk rendelni, ugyanis ezek mindegyike elérhető a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában.

Az az egyik legjobb dolog ebben a webshopban, hogy itt egy helyen meg tudunk venni minden konyhai gépet, amelyre egy kávézóban, étteremben vagy cukrászdában szükség lehet, ezáltal sokkal egyszerűbb dolgunk van, mintha egyesével kellene megrendelnünk őket különböző áruházakból.

Számomra az italkészítő gépek voltak a legérdekesebbek, így rögtön erre a menüpontra kattintottam az rdealer.hu-n. Boldogan tapasztaltam, hogy nemcsak kávéfőzőket, de citrusprést, kávédarálót, shake-készítőt, sőt, még citrusfacsarót is lehet vásárolni itt, ráadásul igen nagy választékban.

Kávézótulajdonosként természetesen a sütés-főzés sem áll tőlem messze, így ezt a termékkategóriát is muszáj volt alaposabban tanulmányoznom a Dealer – Gastro & Ice Dealer webáruházban. Örömmel tapasztaltam, hogy lenyűgözően széles körű az rdealer.hu kínálata tűzhelyek, lapsütők, tésztafőzők és melegentartók tekintetében is, hogy csak néhányat említsek a rengeteg elérhető termék közül. Sőt, olyan speciálisabb gépek is kaphatók ebben a webshopban, mint amilyen a wok sütő, a gyros-kebab sütő vagy a faszenes grillsütő.

Minden vendéglátós tudja, hogy az ételek megromlásának megakadályozása az egyik legfontosabb feladat, és szerencsére a Dealer – Gastro & Ice Dealer is a segítségünkre van ebben a témában azáltal, hogy kiváló minőségű hűtő- és fagyasztógépeket kínál eladásra. Ha szétnézünk ezek között a termékek között, láthatjuk, hogy az rdealer.hu oldalon vásárolhatunk jéggépet, italhűtőt, csemegevitrint, hűtött munkapultot, süteményes hűtővitrint és persze hűtőszekrényeket, illetve mélyhűtő szekrényeket is.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer nagy előnye, hogy a kisebb költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára is kínál termékeket, ugyanis nemcsak új, de használt, ezáltal kedvezőbb áron elérhető konyhai gépeket is árusít. Úgy gondolom, hogy az rdealer.hu-n mindenkinek megéri szétnézni már csak ezért is, hiszen biztosan mindenki találni fog itt olyan gépeket, amelyek pénztárcabarátnak bizonyulnak.

Ha konyhai gépek, akkor Dealer – Gastro & Ice Dealer – én biztosan őket fogom választani, és mindenki másnak is nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a webshopot!