Avagy milyen fontos a zene

Az én életemben nagy szerepe van a zenének. Belegondolva, igazából a nap nagy részében zenét hallgatok. Készülődéskor, munka közben, az autóban, fürdés közben, és tulajdonképpen csak az esti pihenésnél, alvásnál nem.

Egy Huawei készülékem van, a munka közbeni zenehallgatást kivéve, mindig erről szól a zene. Nemrég sajnos elromlott a töltőcsatlakozója, és lemerülést követően már be sem tudtam kapcsolni. A legszomorúbb az egészben az volt, hogy nem minden esetben tudtam zenét hallgatni, őszintén, ez bántott a leginkább.

Az időhiány miatt a húgom segítségét kértem, hogy segítsen megoldani a Huawei szervizelését. Tudtam, hogy szereti az ilyesmi ügyek megoldását, illetve az internetes böngészésben is ügyes, szóval nem is telt el sok idő, már talált is egy remek szervizszolgáltatót.

A Huawei szerviz kulcsszó segítségével találta meg az LCD FIX Allee által üzemeltetett weboldalt, ahol magáról a szervizelési szolgáltatásról is informálódhatunk. Amit viszont elsősorban tudni illik magáról a cégről, és hogy miért érdemes őket választani: nincs meghatározva egy konkrét márka, amivel foglalkoznak, a helyszíni gyorsszerviz megvalósításához nem szükséges bejelentkezés, a kijelző csere 1 órán belül, a mobiltelefon akkumulátor csere 30 percen belül elkészül. Ezek mellett foglalkoznak használt mobiltelefon eladásával és vásárlásával is. A felújított és a használt telefonok vásárlására adnak egy év garanciát, továbbá vásárolhatók náluk gyári kiegészítők, tartozékok, és üvegfóliák, bármilyen típusú telefonhoz.

Na de ami az én esetemben jelentős volt, az maga a Huawei szerviz. Ennél a résznél három kategória található meg: HUAWEI P, HUAWEI MATE, HUAWEI P SMART. Az első kategóriát választottuk ki, ezen belül pedig a készülékem konkrét típusát: Huawei P40 Pro Plus. Fel vannak sorolva, milyen szolgáltatások vehetők igénybe náluk, mint a kijelző csere, akkumulátor csere, hátlap csere, hátlapi kameramodul csere, töltőcsatlakozó csere, beázott készülék ultrahangos tisztítása, és szoftverfrissítés/adatmentés. Nagyon örültünk, hogy a töltőcsatlakozó csere is benne van, mivel nekem most pont erre volt szükségem. Az árakról nem írnék, ugyanis azokkal mindig úgymond naprakészen kell tájékozódnunk, de azt kijelenthetem, az árának is nagyon örültem, mert rendkívül baráti.

Ha kiválasztjuk az általunk igénybe venni kívánt szolgáltatást, bővebben olvashatunk arról. A töltőcsatlakozó cseréjének javítási idejét is megtudhatjuk, és hogy hány hónap garancia vonatkozik rá. Ki lehet választani, hogy személyesen megy valaki, vagy Wolt szervizfutár intézze a szállítást. Én mondjuk korábban az utóbbi lehetőséghez hasonlóval még sosem találkoztam, nagyon szimpatikus, viszont mi a személyes megjelenéssel éltünk, köszönhetően a húgomnak. Van egy technikai ügyfélszolgálatuk is, aminek elérhetőségi idejét elolvashatjuk a weboldalon, ez azért fontos, mert abban az időintervallumban fogadja a hívásokat.

Olvasható, hogy azoknak az alkatrészeknek, amikre szükség van egy-egy javításnál, nagy része raktáron van náluk. Az imént leírtakból kifolyólag adódik lehetőségünk arra, hogy megvárjuk ott, míg elkészül a telefonunk. Ha mégsem lenne a szükséges alkatrész készleten, abban az esetben azt vállalják, hogy a javítás a következő munkanapon lesz kész. Arra is adnak lehetőséget, hogy telefonon keresztül előzetesen jelezzük, milyen szervizre, alkatrészre lenne szükségünk.

A mi tapasztalataink alapján ténylegesen tartották élőben azt, amit írásba foglaltak, a mi véleményünk nagyon pozitív. És persze aminek a legjobban örültem, és örülök, hogy nagyon hamar újra rendelkezésemre állt a készülékem a zenehallgatáshoz.