Mit hallottam a hangszerboltban?

A minap elmentem a barátnőmmel a sarki hangszerboltba, ugyanis mind a ketten zenélünk. Ő gitáron játszik én pedig hegedülök. Már mindkettőnknek aktuális volt egy húrcsere, így megbeszéltük, hogy elmegyünk, veszünk új húrokat majd együtt zenélünk délután. Érdekes párosítás ez a két hangszer, de annál különlegesebb a zene, amit közösen hozunk létre.

Már fizetéshez álltunk sorba, amikor hallottuk a mögöttünk állók beszélgetését. Arról beszélgettek, hogy miként lehetséges kedvező áron megoldani a székhelyszolgáltatást Budapesten. Én is bekapcsolódtam a beszélgetésbe, mert éppen számomra is aktuális ez a székhelyszolgáltatás Budapesten, kedvező áron téma. Mivel én is éppen céget alapítok és ilyen szolgáltatót keresek. Javasolták nekem a topcegalapitas.eu-t, hogy ennek nézzek utána, mert ők itt találtak rá a megfelelő ajánlatra.

Budán és Pesten is van lehetőség erre a szolgáltatásra, kinek melyik a kedvezőbb helyszín. A budapesti szolgáltatásuk díja csupán 29.900 forint fél évre plusz adnak egy hónapot ingyen. Ez nagyon megérné számomra, főleg, hogy rengeteg plusz szolgáltatás tartozik bele ebbe az árba, ami megkönnyítené az életem.

Azt is elmesélték, hogy ha nincs ügyvédem akkor a szerződéskötéshez ők ingyen biztosítanak egyet. Ezzel sokat tudok spórolni kezdő vállalkozóként. A cégről pedig elmesélték, hogy több, mint 11 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, stabil és tőkeerős cégcsoport, amire garancia a Bisnode AA minősítése, amelyet csak és kizárólag azok a cégek kaphatnak meg, akiknél a kockázat rendkívül alacsony. Tehát bátran választhatjuk őket ha céget szeretnénk alapítani. Továbbá minden apró lépés, minden procedúra és az egész szolgáltatás teljesen törvényes, ami szintén megnyugtató.

Hazafelé, már el is döntöttem, hogy meg fogom keresni ezt a céget.