A szem alatti táskákon sajnos nem tud segíteni a zene

A zene csodálatos dolog. És régóta köztudott, hogy hatalmas ereje, egyesek szerint egyenesen gyógyító hatása, van. Én is nagyon régóta zenélek, és sok nehéz helyzetben jött már nagyon jól a zene segítsége. Azonban sajnos vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet zenével megoldani. Ilyen például az, hogy egy ideje borzasztóan táskás a szemem. Rengeteg időt töltöttem az elmúlt időszakban különböző szemkörnyékápolóm kozmetikumokkal. De egyik sem ért el igazán tartós hatást. Emellett pedig egyik-másik készítmény még szemirritációt is okozott. Nemrég az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy ismerkedjek meg a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr arcszérummal. Azt is megmondta, hol tehetem ezt meg: az instantense.hu weboldalon.

Mivel adok az ismerősöm szavára, úgy gondoltam, legalább egy próbát mindenképp megér a dolog, úgyhogy rá is kerestem.

Egy kiváló minőségű szemkörnyékápoló

Az InstanTENSE Plus nevű, emelő hatású arcszérum egy kiváló szemkörnyékápoló termék. Mivel az arcbőr kifejezetten érzékeny, körültekintő ápolást igénylő felületeire (pl. a szemkörnyék bőre, vagy a száj körüli bőr) tervezték, nagyon kíméletes. Mentes minden olyan anyagtól, amelyek bánthatják a szemet.

Azonban kíméletessége ellenére hatékony segítség a szemkörnyék finom, vékony bőrének megőrzésében, frissen tartásában. Segítségével halogatható a szem körüli ráncok megjelenése. Hasznos társ lehet akkor, ha szem alatt megjelenő sötét karikákkal kell küzdenünk. És a szem alatt megjelenő táskák felszívásában is számíthatunk rá. Hatékonyságát számos elégedett használó mellett hosszú és komoly klinikai tesztelés eredménye is igazolja.

A szérumról az instantense.hu weboldalon minden fontos információt megtudhatunk (illetve természetesen meg is vásárolhatjuk a terméket). Megismerkedhetünk aktív összetevőivel. Megtudhatjuk pontosan hogyan fejti ki hatását. És kapunk tippeket arra vonatkozóan is, pontosan hogyan használjuk a szérumot ahhoz, hogy igaz lehessen az a mondat: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.

Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr

Az InstanTENSE Plus olyan kozmetikum, amelynek már az első használat után is meglátszik az eredménye. Megfelelő használat mellett akár pár perc alatt sokkal simábbá, puhábbá és feszesebbé teszi a szemkörnyéki bőrt. Ahhoz azonban, hogy ez a feszesítő hatás valóban sokáig kitartson, tehát a szérum használatának ne csak hatékony, hanem hosszan tartó eredménye is legyen, ahhoz elengedhetetlen, hogy beépítsük a terméket mindennapos arcápoló rutinunkba.

Az instantense.hu oldalról megtudhatjuk azt is, hogy az sem mindegy, hogyan ápoljuk a szemkörnyék érzékeny bőrfelületét. Ugyanis a kenegető mozdulatok nem igazán tesznek jót ennek a speciális ápolást igénylő területnek. Ahhoz, hogy az InstanTENSE Plus a kívánt hatást érje el bőrünkön, kenegető mozdulatok helyett finom, ütögető mozdulatokra van szükség.

Egészséges életmód nélkül (sajnos) nem fog menni

Az instantense.hu weboldalon a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr arcszérummal kapcsolatos infók mellett egy blogot is találhatunk. A szérum fő rendeltetéséhez igazodva ez főleg a szemkörnyék megfelelő ápolásával foglalkozó cikkeket tartalmaz. De olvashatunk rajta az arcbőr egyéb felületeinek ápolásával kapcsolatos fontos infókat is.

Olvasgattam egy kicsit a blogon. Az egyik cikkben kiemelték: ha nem folytatunk megfelelő életmódot, még egy olyan kiváló terméktől sem várhatunk tökéletes eredményt, mint az InstanTENSE Plus. A szemkörnyéki bőrfelület frissességének megőrzéséhez ugyanis elengedhetetlen néhány életmódbeli tényező betartása is. Az egyik legfontosabb a megfelelő folyadékfogyasztás, ugyanis a hidratált bőr megőrzése könnyebb. A másik legfontosabb tényező pedig a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. A szemkörnyék bőrének legtöbb elváltozása (pl. a táskák és sötét karikák) ugyanis kialakulhat alváshiány miatt is.

Ha azonban mindenre odafigyelünk, az InstanTENSE Plus megfelelő segítség lehet a szemkörnyéki bőr megőrzésében. Én szerintem meg is rendelem. Utána pedig hallgatok egy kis relaxáló zenét, mert az sose árthat 😉