A zene a megmentőm zsírleszívás után is

Mielőtt elmesélem, miért is vagyok most szigorú pihenésre ítélve, hadd mondjam el, hogy milyen sokat jelent számomra a zene most is. Ugyanis ha bizonyos ideig korlátozva vagyok pl. a mozgásomat illetően, máris kevésbé érzem szabadnak magam, ez pedig pár nap után már nehéz tud lenni számomra. A zene azonban képes arra, hogy mindezt elfeledtesse, főleg, ha az elmúlt évek nagy kedvenceit hallgatom.

Itt van velem a nagyon menő fejhallgatóm is, amit imádok, ugyanis ez az egyik kedvenc magyar tervezőm kollaborációja a fejhallgató márkával, így az ő grafikája ékesíti a kis szerkezetet. Ha csak ránézek, már feldobja a napomat.

És hogy mi miatt kell még kímélnem magam? Túlestem a zsírleszíváson, mégpedig a Kelemed Plasztikánál, és mindennel nagyon meg vagyok elégedve, ha bármi lenne, újra őket választanám. A Dr. Kelemen Ottó Phd plasztikai sebész vezette szakmai csapat maximális profizmusról, figyelmességről és támogató attitűdről tett tanúbizonyságot, ami jócskán megkönnyíti azt, hogy a felépülésem is minél gyorsabb és könnyebb legyen. A zsírleszívás és a többi beavatkozás árlistája elérhető a Kelemed Plasztika weboldalán, így előre kalkulálhatunk az árakkal. A honlapon ezen felül még számos hasznos információ elérhető, amelyek között érdemes nézelődni és tájékozódni, felkészülni, mielőtt időpontot kérünk konzultációra – ugyanakkor a doktor úr is készségesen válaszol minden kérdésre, ha mi azokat inkább közvetlenül neki tennénk fel. Ha bármilyen egyéb műtéten, vagy kisebb szépészeti beavatkozáson gondolkozunk, azok listáját is megtekinthetjük a Kelemed Plasztika weboldalán. Gondolok itt akár a különböző szálas arckontúr kezelésre, vagy a botoxra, kóros izzadás kezelésére, kémiai hámlasztásra, hialuronsavas kezelésre vagy mezoterápiára. A Kelemed Plasztika tehát elmondható, hogy azt tűzte ki céljául, hogy a páciensek a beavatkozások és kezelések széles skálája közül tudjanak választani, esetlegesen azokat kombinálni, és az arc és a test szépsége kiteljesedhessen a doktor úr holisztikus szemléletének köszönhetően (azaz a test, a szellem és a lélek hármasát szem előtt tartva végzi munkáját).

A zsírleszívásomnál minden rendben zajlott, így nagyon meg voltam a doktor úr munkájával elégedve, sőt inkább úgy mondanám, hogy minden dolgozónak nagyon hálás vagyok, és le a kalappal előttük! Várom már, hogy “teljes pompájában” megtekintessem az eredményt – de addig is jó kezekben vagyok a Kelemed csapatánál, ez már bebizonyosodott. Ajánlom őket mindenkinek!