Újdonságok

Megjelent

Dolly Roll "Dupla vagy semmi" DVD+CD válogatás

A karácsonyi vásárra jelenik meg legújabb "Dupla vagy semmi" című második DVD-CD dupla albumunk, mely folytatása a múlt évi nagysikerű "Játék az élet" kiadványunknak.
A DVD-n az előző válogatásról kimaradt 29 db nagy sláger / Modern románc, Wind-szörny, Országúti randevú stb./ és négy új, még sehol nem látott bonusz clip található / köztük Dolly zenei vallomásával /.A CD pedig igazi meglepetéseket tartogat: meg nem jelent lemezről, TV-s, áténekelt, máshol még ki nem adott dalokkal "Dolly Roll Extrák" címmel.

Azt hiszem ezen produktumunknak méltó helye lesz a 30 éves Dolly Roll repertoárban és a kedves vásárlók polcain.


Dolly Roll "Játék az élet" DVD+CD válogatás

A múlt év végén jelent meg a "Játék az élet" című DVD válogatás, melyen 23 szenzációs felvétel található az elmúlt közel 30 esztendos munkásságunkból, mint pl.: Ábrándos szép napok, Arrivederci amore, Dolly Roll, Dupla vagy semmi, Popocatepetl twist és sorolhatnám, valamint 4 db még soha nem látott klip, melyek kizárólag erre a DVD-re készültek.

A dupla album másik darabja egy 22 slágert tartalmazó "Házibuli" CD, melyen non-stop hallhatók az együttes legismertebb, legkedveltebb dalai.


A CD-k kedvezményes áron megrendelhetők a www.eurodisco.hu oldalon.
Emlékszel még?

Best of Dolly Roll

Egy fantasztikus válogatás dupla CD-n! 38 Dolly Roll sláger + 6 megamix!

Több, mint 25 éves történetünk alatt még soha nem volt egy ennyire egységes, minden korszakunkat felölelő, sláger-esszencia összeállítás! Több, mint 4 millió eladott hanghordozó után jelenik meg most a legátfogóbb Dolly Roll válogatás, amely a 38 legjobb dalunkat -többek között: Ábrándos szép napok, Gina, Elpattant egy húr, Végleg a szívügyem maradtál, Vakáció- tartalmazza " felturbózott" minőségben. Egyedülálló a 4 (!) bónusz megamix és egy Party megamix kicsit maibb hangzásban, valamint egy új verzió az "Országúti randevú" című slágerre.

Az album szenzációja az Öcsi-Dolly duett !!!.Az Arrivederci amore egy szférákon átívelő megasláger, melyben Dolly és Öcsi együtt énekel, s melyet színpadon sajnos már soha nem tudnak együtt előadni.
Dolly Roll Karácsony

Egy csodálatos, meghitt Dolly Roll karácsonyi válogatás

A karácsonyi vásárra jelenik meg a réges-régen várt Dolly Roll album.
Csingilingi, Karácsonyi képeslap, Hull a hó és több régebbi slágert, új és hagyományos karácsonyi dalt mint- Csendes éj, Mennyből az angyal, Kiskarácsony- tartalmaz a válogatás igazi Dolly Roll-los hangzásban.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Dolly Roll együttes!

Ízelítő

Ízelítő


DOLLY pluSSSz...


1. Add nekem örökbe szíved
2. Egy éj
3. Gondolj most ránk
                (duett Szandival)
4. Rocky-láz
5. Párizsból üzent a nyár
6. Parkolok

  7. A szemed ugye csillog még (duett Fenyő Miklóssal)
  8. Szerelem volt a négyzeten
  9. Egy régi emlék
10. Peppino
11. Tárd ki szíved (duett Szulák Andreával)
12. Bálrománc
13. Csak szólj
14. Retrocky /Ifi park/

Zene- szöveg: Dolly
"A szemed ugye csillog még"/ zene-szöveg: Fenyő Miklós


A 2001-ben megjelent "Könny és mosoly" lemez után november hó folyamán kerül az üzletekbe egy új Dolly album, melynek különlegessége, hogy meghívta három kedves kollégáját egy-egy duett előadására.

Szandival és Szulák Andival saját szerzeményét adja elő, Fenyő Miklós pedig erre az alkalomra írt egy dalt.

A stúdió felvételek kiváló hangulatban zajlottak és nagyon jól sikerültek, ahogy szokták mondani: mindegyik "sláger gyanús".

Egyébként szerzői lemezről is beszélhetünk, ugyanis a dalok zenéjét és szövegét - a már említett Fenyő duetten kívül - Dolly írta.

A lemez az 50-es, 60-as évek hangulatát idézi,természetesen mai megszólalásban.

Az előadók személye, a lemez zenei világa, hangulata az ősz zenei kiadványainak különlegességévé teszi a november folyamán megjelenő új Dolly albumot, melynek címe DOLLY pluSSSz...